Τηλ. / Fax 210 9735 888

 

Θρίαμβος του Bellydance στο Passport – Κεραμεικός!!

 

Σε μια Μεγάλη Γιορτή των Ανατολίτικων Χορών μετατράπηκε ο 2nd Spring International Bellydance Competition που διοργανώνει το Oriental Expression Awards. Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου στο Passport – Κεραμεικός, παραβρέθηκαν πάνω από 700 διαγωνιζόμενοι, χορευτές, δάσκαλοι και εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

 

Οι συμμετέχοντες έδειξαν την αγάπη και την αφοσίωσή τους για το συγκεκριμένο είδος χορού με την εξαίρετη παρουσία και τον ενθουσιασμό τους.

 

Η επίτιμη προσκεκλημένη μας Julia Farid, με μια απίστευτη παρουσία που άγγιζε τα όρια της τελειότητας, έκανε το αθηναϊκό κοινό να παραληρεί.

 

Μοναδικές ήταν και οι χορογραφίες των διεθνών χορευτών και δασκάλων αλλά και των χορευτικών ομάδων που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Μεταξύ αυτών οι Άννα Δημητράτου, Γιασεμή Καλαθάκη, Dana Vahida, Εριφίλη Νικολακοπούλου, Nikos Malek, Sara Toscano, Yara Dagher, Γιουλίνα Δασκαλοπούλου κ.α.

 

Εξαίρετη επίσης ήταν η παρουσία του μουσικού γκρουπ κρουστών Tabbal και του ιδρυτή του σχήματος μαέστρου Χρόνη Ταξίδη.

 

Το χειροκρότημα του κοινού κέρδισε και το Fashion Show με κοστούμια Oriental της σχεδιάστριας Yara Dagher.

 

Η διοργάνωση ευχαριστεί θερμά την φημισμένη Κριτική Επιτροπή, τους υποστηρικτές και τους Χορηγούς της εκδήλωσης, καθώς και τα δεκάδες sites που δημοσίευσαν το μεγάλο αυτό γεγονός, αλλά πάνω από όλα ευχαριστεί το ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΟ, τους συμμετέχοντες – χορευτές και διαγωνιζόμενους – και τους ακούραστους συνεργάτες της.

 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε θερμά τον Αντέννα και το δημοσιογράφο Νικόλα Βαφειάδη που έκανε το ρεπορτάζ, αλλά και την διαδικτυακή εκπομπή 7 μέρες στην Αθήνα και τη δημοσιογράφο κ. Στέλλα Παπαδοπούλου.

 

Οι κριτές

 

ΠληροφορίεςΚρατήσεις:

Oriental Expression Awards

Αντιόπης 31, Άγιος Δημήτριος – Μετρό Δάφνης

Τηλ. / Fax 210 9735 888 

Κιν. 699 711 6407 – 699 255 3320

Copyright 2017 © orientalexpressionawards.gr All rights reserved
Κατασκευή Ιστοσελίδας EzStore.gr