Τηλ. / Fax 210 9735 888

 

Ενθουσίασε το αθηναϊκό κοινό με την καταπληκτική εμφάνισή η «Βασίλισσα» του Bellydance ALLA KUSHNIR!

Διαγωνισμός & Oriental Show

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  για 3η φορά, την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, στο Passport – Κεραμεικός, ο Διεθνής Διαγωνισμός  Bellydance που διοργανώνει το “Oriental Expression Awards”.

Οι συμμετέχοντες έδειξαν την αγάπη και την αφοσίωσή τους για το συγκεκριμένο είδος χορού με την εξαίρετη παρουσία και τον ενθουσιασμό τους.

Η 8μελής κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από διεθνώς αναγνωρισμένους δασκάλους χορού και χορογράφους, βαθμολόγησε και βράβευσε τους νικητές.

Η επίτιμη προσκεκλημένη μας Alla Kushnir, με την απίστευτη παρουσία της στο Show που ακολούθησε, άφησε «άφωνο» το αθηναϊκό κοινό. Μοναδικές ήταν και οι χορογραφίες των  διεθνών χορευτών και δασκάλων αλλά και της χορευτικής ομάδας  Magnunas, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Μεταξύ αυτών οι Άννα Δημητράτου, Γιασεμή Καλαθάκη, Yara Dagher, Γιουλίνα Δασκαλοπούλου, Ελισάβετ Δακουτρού, Πένυ Μπαϊλη, Ντία Πιλάτου, Καλυψώ, Εύα Χατζηχρήστου, η Marina Lelenko, κ.α.

Σεμινάρια και Fashion  Show

Το χειροκρότημα του κοινού κέρδισαν και τα 2 Fashion Show με κοστούμια Oriental και Tribal Fusion των εταιρειών Yara Dagher  - Oriental Wear Design και Kalypso – Dance Costume Design αντίστοιχα!

Αλλά και τα σεμινάρια oriental με την Alla (Σάββατο 17 Μαρτίου 2018)  που διοργάνωσε το Oriental Expression Awards είχαν τεράστια επιτυχία και εντυπωσίασαν τους συμμετέχοντες. Η Alla απέδειξε ότι εκτός από μοναδική performer είναι και μια υπέροχη δασκάλα.

Η διοργάνωση ευχαριστεί θερμά όλους όσοι  βοήθησαν για την πραγματοποίηση και την επιτυχία του Διαγωνισμού, που στόχο είχε – όπως πάντα - όχι μόνο να αναδείξει νικητές, αλλά  και να προάγει  την ατομική και ομαδική προσπάθεια και να εμπλουτίσει με νέες τάσεις και τεχνικές τους αγαπημένους μας χορούς.

Ευχαριστεί επίσης την φημισμένη Κριτική Επιτροπή, τους υποστηρικτές και τους Χορηγούς της εκδήλωσης, αλλά πάνω από όλα ευχαριστεί το ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΟ, τους συμμετέχοντες – χορευτές και διαγωνιζόμενους – και τους ακούραστους συνεργάτες της.

 

Οι κριτές

 

 

3rd Spring Bellydance Competition 2018

ΠληροφορίεςΚρατήσεις:

Oriental Expression Awards

Αντιόπης 31, Άγιος Δημήτριος – Μετρό Δάφνης

Τηλ. / Fax 210 9735 888 

Κιν. 699 711 6407 – 699 255 3320

Copyright 2017 © orientalexpressionawards.gr All rights reserved
Κατασκευή Ιστοσελίδας EzStore.gr